company logo

Ansatte

Eva Skoglund

Eva Skoglund startet som fastlege ved Soladoktoren 1. september 2021. Før dette har hun jobbet som fastlege i Hamarøy kommune siden 2016. Eva er på helsestasjon onsdager i partallsuker. 

Håkon Viker Nordland

Håkon Nordland er utdannet ved Syddansk Universitet, Odense Danmark. Startet som fastlege ved Soladoktoren 1. oktober. Håkon har fra før jobbet som fastlege i Bodø kommune fra 2017 etter turnustjeneste. Håkon er på helsestasjon torsdager i oddetallsuker.

Dan Skoglund

Dan Skoglund startet på ny fastlegeliste fra 1. september. Dan har jobbet som fastlege i Hamarøy kommune siden 2017. For tiden er Dan delvis i foreldrepermisjon med redusert pasientliste men er på kontoret 2-3 dager i uken.

Dan er utdannet både petroleums- og sjømannslege. Man trenger ikke ha fastlege på kontoret for å bestille time for helseattest.

Dan har tidliger engasjert seg både innen ultralyd og førstehjelpsundervisning. Han er utdannet hovedinstruktør i hjerte- og lungeredningskonseptene DHLR, HHLR og AHLR og kan bookes til førstehjelpskurs, stevnelege m.m. Ta kontakt på post@soladoktoren.no ved ytterligere spørsmål.

Renate Huffman

Renate er utdannet helsesekretær og jobber på kontoret hver dag mandag-torsdag og annenhver fredag. Renate startet på Soladoktoren i 2016

Aleksandra Isaksen

Aleksandra er utdannet helsesekretær og jobber på kontoret hver dag mandag-torsdag og annenhver fredag. Aleksandra startet på Soladoktoren i 2021

Tone Elin Ueland

Tone Elin er utdannet helsesekretær og jobber på kontoret hver dag mandag, onsdag og  fredag. Tone Elin startet på Soladoktoren i 2021

Olaug Kristine Kalberg


Olaug Kristine Kalberg er utdannet i ved Syddansk Universitet i Danmark og har jobbet i København, på Østlandet og på medisinsk avdeling ved Stavanger Universitetssykehus. Hun vikarierer for Håkon Nordland 23.mai-23.okt

Charlotte Louise Bysheim Skorpen


Charlotte L.B Skorpen er utdannet ved UMF Grigore.T.Popa, Iasi, Romania. Hun fullførte sin utdannelse i 2017. Charlotte har jobbet innen psykiatri og indremedisin siden. Startet som fastlegevikar ved Soladoktoren 01.04.22. Charlotte har jobbet mye med klinisk bruk av ultralyd siden studietiden, og har blant annet undervist i ultralyd i Rwanda og Uganda flere ganger. Videre jobber hun også som førstehjelpsinstruktør og har vært engasjert i frivillig tjeneste i mange år. Charlotte er vikar for Dan Skoglund 2 dager i uken, mandag og fredag.

Charlotte er svært interessert i friluftsliv og førstehjelp på tur/ekspedisjon og kaller seg «friluftslegen» i sosiale medier.

Soladoktoren