company logo

Ansatte

Eva Skoglund

Eva Skoglund startet som fastlege ved Soladoktoren 1. september 2021. Før dette har hun jobbet som fastlege i Hamarøy kommune siden 2016.

Håkon Viker Nordland

Håkon Nordland startet som fastlege ved Soladoktoren 1. oktober. Håkon har fra før jobbet som fastlege i Bodø kommune fra 2017.

Dan Skoglund

Dan Skoglund startet på ny fastlegeliste fra 1. september. Dan har jobbet som fastlege i Hamarøy kommune siden 2017. For tiden er Dan delvis i foreldrepermisjon med redusert pasientliste men er på kontoret 2-3 dager i uken.

Dan er utdannet både petroleums- og sjømannslege. Man trenger ikke ha fastlege på kontoret for å bestille time for helseattest.

Dan har tidliger engasjert seg både innen ultralyd og førstehjelpsundervisning. Han er utdannet hovedinstruktør i hjerte- og lungeredningskonseptene DHLR, HHLR og AHLR og kan bookes til førstehjelpskurs, stevnelege m.m. Ta kontakt på post@soladoktoren.no ved ytterligere spørsmål.

Renate Huffman

Renate er utdannet helsesekretær og jobber på kontoret hver dag mandag-torsdag og annenhver fredag. Renate startet på Soladoktoren i 2016

Aleksandra Isaksen

Aleksandra er utdannet helsesekretær og jobber på kontoret hver dag mandag-torsdag og annenhver fredag. Aleksandra startet på Soladoktoren i 2021

Tone Elin Ueland

Tone Elin er utdannet helsesekretær og jobber på kontoret hver dag mandag, onsdag og  fredag. Tone Elin startet på Soladoktoren i 2021

Soladoktoren